Movelife – Personal Training

Sinds oktober ben ik samen met Rik Poldner een nieuw bedrijf gestart genaamd Movelife. In dit bedrijf ga we nog verder dan PersonalFysio om je naar een gezonde levensstijl te begeleiden. Personal training op het hoogste niveau!

Door de combinatie van voeding, training, coaching en fysiotherapie zijn wij in staat om iedereen te helpen naar een gezonde leefstijl en een vitaal leven. Voor iedereen is de juiste combinatie anders. Wij werken daarom met op maat gemaakte leefstijlprogramma´s. De basis is om u in beweging te krijgen, zowel fysiek als mentaal. 

Met Movelife hebben wij onze eigen personal training studio in hartje Utrecht. Dus wilt u samen met een gespecialiseerde trainer/coach aan de slag neem dan een kijkje op onze nieuwe site of kom langs om onze studio te bezichtigen.

Tot snel!

Met sportieve groet,

Freek van der Kolk

Movelife - Logo

Be Sociable, Share!
Dit bericht was geplaatst inAfvallen, Bewegen, coach, lifestijl begeleiding, personal trainer, personal training, Voeding and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter:Trackback URL.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

U kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*