Referenties

Ton Blauw

Ton Blauw - onderste rij, vierde van rechts

Ik heb  onder begeleiding van Freek 2,5 maand getraind ter voorbereiding op het WK veteranen hockey in Zuid Afrika. Vroeger kampte ik altijd met blessures aan de hamstring en kuit. In die 2,5 maand heeft Freek mij zo getraind dat ik op een verantwoorde wijze fit ben geworden. Ik heb geen blessures meer gehad en ben Topfit! Freek heeft mij duidelijk laten voelen wat een man als ik, van 60 jaar, nog aan kan. Ik voel mij een stuk vitaler en ben ook nog eens gedeelde topscoorder van mijn team geworden. Mede dankzij Freek heb ik een geweldig WK en tijd gehad in Zuid Afrika.

Freek bedankt!

Ella Bakker

Vorig jaar september kwam ik in contact met Freek omdat ik besloten had om rigoureus af te vallen. Omdat ik eerst moest revalideren van een knieoperatie ben ik begonnen met voedingsadviezen en vanaf januari heb ik bijna zes maanden 1x per week getraind onder begeleiding van Freek. Ik houd absoluut niet van sporten en daarom had ik gekozen voor een personal trainer. Ik heb al zoveel geld gestort op rekeningen van sportscholen waar ik vervolgens toch niet heen ging. Ik had een stok achter de deur nodig.  De training bij Freek kan gewoon thuis want hij heeft een aantal attributen (gewichten, banden, elastiek) waarmee je heel verschillende oefeningen kunt doen. Dit was voor mij ideaal. Omdat het er bij mij niet om ging om spieren te kweken maar om te behouden, was 1x per week voldoende en ook haalbaar. Met de attributen werden alle grote spieren getraind.
Freek zijn karakter is extra motiverend om het vol te houden. Hij was altijd goedgehumeurd en positief. Het was erg leuk om onder zijn begeleiding te trainen. Bovendien is het een groot voordeel dat hij fysiotherapeut is. Je weet dan dat hij extra goed op je houding let. In totaal ben ik de afgelopen negen maanden 30 kilo afgevallen.

Niño Jacobs

Nu 4 maanden met Freek ‘onderweg’ en van de resultaten tot nu toe word ik heel blij:
-12 kilo lichter (van 104 – 92)
-20% conditieverbetering
-6% vetvermindering (van 30 -24)
-geen suikerzucht meer
-betere balans in mijn voeding
-beter in mijn vel
Lang was ik op zoek naar iets of iemand die mij kan helpen met een algehele duurzame lichaamsverbetering(winnen aan vitaliteit, gezonder lichaam, conditieverbetering en wat kilo’s kwijt).
Toen ontdekte ik Freek. Vanaf de 1e ontmoeting klikte het. Freek heeft mij laten herontdekken dat sporten leuk is. Stap voor stap op weg naar je doel. Hij laat je zijn wie je bent, is flexibel, dringt zichzelf of zijn adviezen niet op, zoekt oefeningen die bij je doel(en) passen, stimuleert je om je eigen grenzen op te rekken en respecteert ook je ‘nee’.  Een pré vind ik de combi van zijn kennis over sporten, voeding en het menselijk lichaam. Naast 2-wekelijkse begeleiding heb ik ook het onderdeel ‘Sportvasten’ gedaan. Een absolute aanrader (onder begeleiding), sinds dat moment heb ik geen (nou ok, nauwelijks) een zucht naar suiker meer. Ik kan mij nu een leven zonder sporten en mijn huidige voedingspatroon niet meer voorstellen. Het is niet voor niets dat ik Freek heb gevraagd mij verder te begeleiden het komend jaar……
Be Sociable, Share!