Sportvasten

In 10 dagen blijvend slanker, fitter en vitaler door het beïnvloeden van je stofwisseling;

Switch van suiker- naar vetverbranding!

Sportvasten is een unieke en krachtige methode, gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Het resultaat van deze ‘metabole switch’ is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler en dat al na 10 dagen!

Je maakt deze metabole switch door een specifieke combinatie van voeding, vasten en sporten toe te passen. Je spieren gaan hierdoor oeroude genen aanzetten. En het activeren van deze genen zorgt voor de fundamentele veranderingen in je hele lichaam waardoor je vetreserves, bloedvaten, hersenen en andere organen verjongen.

Sportvasten kan je niet als je medicatie gebruikt, u niet gemotiveerd bent, u niet in staat bent om 30 minuten te sporten of als u voor een bepaalde aandoening onder behandeling bent bij een arts of specialist. Dan zou u eerst moeten overleggen met uw arts.

Voordat u begint met de sportvasten training zal ik een uitgebreide intake doen om een nul-meting neer te zetten. Dit houdt in dat ik kijk naar de lichaamssamenstelling, de buikomvang, het gewicht, het vetpercentage en daarnaast zal ik een rust- en inspanningstest doen. Die testen herhalen we na de kuur om te kijken wat de vorderingen zijn geweest.

Na de kuur is het erg belangrijk dat u de switch vasthoudt, hiervoor zal ik richtlijnen meegeven en eventueel aanpassingen van uw eetpatroon voorstellen.

Doe de test om te kijken of u geschikt bent voor deze methode

Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten ? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.
Be Sociable, Share!