Looptraining

Wilt u beginnen met hardlopen?  Vindt u het heerlijk om in de buitenlucht te trainen? Ik kan u met een veilige opbouw laten ervaren hoe leuk en gezond hardlopen is.

Helaas zie ik vaak gebeuren dat mensen niet efficiënt trainen en/of een te snelle opbouw in hun training hebben. Dit kan resulteren in vervelende blessures.
Samen kunnen we kijken wat er beter kan in uw training. Ik kan u helpen met een goede opbouw om uiteindelijk blessurevrij te lopen en te blijven lopen. Want wat is er nou vervelender dan dat u, net als u lekker aan het lopen bent, moet stoppen vanwege een blessure?

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan:

  • Loopgroep voor beginners (max. 5 mensen)
  • Loopgroep voor gevorderden (max. 5 mensen)
  • Personal training d.m.v. één op één training
  • Personal running business voor bedrijven

Door het trainen in een groep, blijven de kosten relatief laag en wordt u gemotiveerd door de anderen om elke keer weer mee te doen.
Tijdens de trainingen zal ik niet alleen bezig zijn met het verbeteren van uw conditie, maar ook specifiek gaan oefenen ter bevordering van kracht, kracht-uithoudingsvermogen, stabiliteit en coördinatie. U zult hierdoor efficiënter gaan lopen en blessures voorkomen.

Door samenwerking met een podoloog kunnen wij uw looppatroon beoordelen en u advies geven over het eventuele gebruik van zooltjes.

Heeft u nog vragen? Wilt u meer weten en/of een persoonlijke offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.
Be Sociable, Share!